ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ


Δρ. Ελευθέριος Μηλιόπουλος

Ιατρός - Παθολογοανατόμος - Ογκολόγος
Διδάκτωρ Νευροπαθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρώην Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηSite logo

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΟ άνθρωπος αποτελείται από σώμα και πνεύμα. Η σημερινή Ιατρική ασχολείται μονάχα με το σώμα του ανθρώπου και αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Στις μελέτες μας διαπιστώσαμε ότι το πνευματικό κομμάτι είναι πολύ ισχυρότερο από το σωματικό. Ισχύει αυτό που είπε ο Ιησούς «το πνεύμα είναι το ζωοποιούν η σαρξ είναι ουδέν».

Το πνεύμα μπορεί να ζωοποιήσει και να μεταμορφώσει ένα άτομο. Όταν το σώμα και το πνεύμα ενός ανθρώπου είναι καθαρό, τότε στο πνεύμα του προστίθενται νέες ιδιότητες από το πνεύμα του Θεού. Αυτό αποδεικνύεται πειραματικό καθημερινά. Έχουμε πραγματοποιήσει χιλιάδες τέτοια πειράματα. Ο άνθρωπος θα πρέπει να γνωρίσει τις ιδιότητες του πνεύματος και έτσι να αποκτήσει δυνάμεις που ούτε καν τις φανταζότανε ότι θα μπορούσε να πάρει από αυτόν τομέα. Έχουμε μιαν Ιατρική που προσπαθεί να αναζωογονήσει τον άνθρωπο χωρίς το πνεύμα και αυτό φυσικά είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Το πνεύμα έχει ανεκτίμητες ιδιότητες και ικανότητες. Στην Αγία Γραφή ο προφήτης Ησαΐας στο κεφάλαιο ΛΓ. εδάφιο 6 αναφέρει:

«Εν νόμω παραδοθήσονται, εν θησαυροίς η σωτηρία ημών, εκεί σοφία και επιστήμη και ευσέβεια προς τον Κύριον ούτοι εισί θησαυροί δικαιοσύνης».

Ο νόμος αυτός βάσει του οποίου θα ενωθεί η Θρησκεία και η Επιστήμη φυσικά και θα γίνει πραγματικότητα, αφού αυτό αναφέρει η προφητεία αυτή.

Το χώμα, το νερό και ο αέρας δεν φτιάχνουν ανθρώπους, ούτε φύση. Συνεπώς υπάρχει Δημιουργός που είναι Πάνσοφος και οφείλουμε να υπακούσουμε σ' αυτόν μέσω των λεγομένων των προφητών.